Gürültü cinayetinden bir kişi tutuklandı

/ Kaynak: İHA
Gürültü cinayetinden bir kişi tutuklandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da, komşularının gürültü yapmasından rahatsız olan ve tüfekle ateş ederek bir kişinin ölümüne yol açan Yahya S.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adana'nın Kozan ilçesinde, komşularının gürültü yapmasından rahatsız olan ve tüfekle ateş ederek bir kişinin ölümüne yol açan Yahya S.tutuklanarak cezaevine gönderildi. nbsp;Alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Şevkiye Mahallesi Nehir Sokak üzerinde yaşanan olayda, Yahya S. (30) evinde bilgisayar ile oyun oynarken, dışarıdan gelen gürültüden rahatsız oldu. Balkona çıkıp sessiz olmaları konusunda komşularını uyaran şahıs, gürültünün devam etmesine sinirlenerek, evde bulunan av tüfeğini alıp 2 el ateş etti. Sokakta oturan komşusu Ayşe Dal (61) isabet eden kurşun ile yaralanırken, komşularının yardımıyla özel bir otomobille Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Dal, burada kurtarılamadı.
Olaydan sonra evinde gözaltına alınan Yahya S. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye getirildi. Burada Cumhuriyet Savcısına suçunu itiraf eden zanlı tutuklanma talebi ile Mahkemeye sevk edildi. nbsp;Yahya S.mahkemece tutuklanarak Koza Cezaevine gönderildi. nbsp;Öte yandan hayatının kaybeden Ayşe Dal ise sabah saatlerinde Adana Adli Tıp kurumundan alınarak Kozan Mezarlığında toprağa verildi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...