28 Şubat davasının 7. celsesi sona erdi

/ Kaynak: AA
28 Şubat davasının 7. celsesi sona erdi

GÜNDEM Haberleri  / AA

28 Şubat dönemine ilişkin, 103 sanık hakkında "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini cebren devirmeye, düşürmeye iştirak" suçundan açılan davanın 7. celsesi sona erdi.

28 Şubat dönemine ilişkin, 103 sanık hakkında "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini cebren devirmeye, düşürmeye iştirak" suçundan açılan davanın 7. celsesi sona erdi. nbsp;Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu ve tutuksuz sanıklar, sanık yakınları ve avukatlar katıldı. nbsp;Davanın öğleden sonraki duruşması saat 13.56'da başladı. nbsp;Duruşmada, TRT tarafından görevlendirilen iki spiker dönüşümlü olarak bin 309 sayfalık iddianameyi 519. sayfaya kadar okudu. nbsp;Davaya, ilk günkü kadar yoğun ilgi olmaması nedeniyle ilk kez tanıklar, mağdurlar ile izleyiciler aynı salonda celseyi takip etti. nbsp;Mahkeme, ara kararında sanıklar Köksal Karabay ve Orhan Yöney'in tutukluluğunun devamına yönelik ara karara yapılan itirazı reddederken, itirazın merciine gönderilmesine karar verdi. nbsp;Duruşma yarın saat 10.00'a ertelendi.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...