Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rizesporlu oyunculardan anlamlı ziyaret

/ Kaynak: CHA
Rizesporlu oyunculardan anlamlı ziyaret

SPOR Haberleri  / CHA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik heyet ve futbolcular, Onkoloji Merkezinde tedavi gören hastalara moral ziyareti gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve beraberindeki futbolculardan Ali Adnan, Eren Albayrak, Sercan Kaya, Cenk Ahmet Alkılıç, Florin Cernat, Onkoloji Merkezinde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Futbolcular ziyarette hastalara çiçek vererek bir süre sohbet etti. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Onkoloji Merkezinde tedavi gören hastalar için çok güzel bir ortam hazırlanmış ve inşallah bu hastalar burada en kısa zamanda şifa bulacaklardır." dedi. Ziyarette teknik heyete ve futbolculara eşlik eden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Hasan Türüt ise, "Çok güzel bir ziyaret oldu. Hastalarımızı sevindiren ve hassas bir davranış sergileyen teknik heyet ve futbolculara teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...