Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Eroğlu'ndan Japon turiste ziyaret

/ Kaynak: İHA
Bakan Eroğlu'ndan Japon turiste ziyaret

YAŞAM Haberleri  / İHA

Nevşehir'de bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, saldırıdan yaralı kurtulan Japon turisti hastanede ziyaret etti.

Nevşehir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Vali Mehmet Ceylan ile birlikte Göreme'de meydana gelen saldırıdan yaralı kurtulan Japon turist Hoshie Teramatsu'yu İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti. Bakan Eroğlu, hastane çıkışında yaptığı açıklamada, "Japon mağdureyi burada ziyaret ettik. Sağlık durumu iyi. Yarın da Japonya'dan ailesi gelecek" dedi. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığını belirten Eroğlu, "Hastane yetkilileri kendisine itinayla bakıyor. Hayati tehlikesi yok. Kendisini iyi gördük. Buna da sevindik. Çok üzücü bir hadise yaşandı. 'Geçmiş olsun' diyerek bu olaydan duyduğumuz üzüntüyü belirtiyoruz" diye konuştu Bakan Eroğlu'nun hastaneden ayrılmasından sonra açıklama yapan Vali Mehmet Ceylan, Japon turistlerden 22 Mai Kuriharac'ı öldürdüğü, Hoshie Teramatsu'ı da ağır yaraladığı iddia edilen zanlının gözaltına alındığını açıkladı. Ceylan, "Bu şüpheli jandarma tarafından getirildiği hastanede yatan mağdure tarafından da yüzleşme yapılarak teşhis edildi fakat diğer deliller de toplandıktan sonra kesin bir netice elde edilecek. Diğer deliler incelendikten sonra olay aydınlatılacak. Konuyu ciddiyetle takip ediyoruz. Çalışmalarımız sürüyor" ifadelerini kullandı.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...