'Ahmet Atakan'ı ben öldürdüm' diyen sahte polis yakalandı

'Ahmet Atakan'ı ben öldürdüm' diyen sahte polis yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Hatay'da ODTÜ ve Gezi Parkı eylemlerinde hayatını kaybeden Abdullah Cömert için düzenlenen gösteride ölen Ahmet Atakan'ı ben öldürdüm diyen G.A. gözaltında

Hatay'ın Antakya İlçesi'nde ODTÜ protestolarına destek vermek ve 'Gezi Parkı'eylemlerinde vurularak hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in faillerinin bulunması için düzenlenen gösteride hayatını kaybeden 22 yaşındaki Ahmet Atakan'ı sosyal medya üzerindeki paylaşımlarında öldürdüğünü iddia eden ve kendisini polis olarak tanıtan kişinin G.A. olduğu belirlendi. Sosyal paylaşım sitesi 'Twitter' üzerinden kendini Çevik Kuvvet polisi olarak tanıtan G.A., Hatay'da hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ı kendisinin öldürdüğünü ileri sürdü, peş peşe gelen tepkiler üzerine de, 'Polis değilim' ve 'Herkesi kandırdım' paylaşımında bulundu. Gelen tepkiler üzerine harekete geçen Rize Emniyet Müdürlüğü ekipleri de, daha önce de poliste suç kaydı bulunan 18 yaşından küçük G.A.'yı gözaltına alarak polis merkezine götürdü. İfadesine başvurulan G.A., daha sonra bırakıldı. G.A.'nın Atakan'ın ölümü sonrasında gelen eleştiriler üzerine polise destek vermeyi amaçladığını söylediği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...