Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye Romanya maçı hakkında kritik bilgiler

Türkiye Romanya maçı hakkında kritik bilgiler

SPOR Haberleri

Türkiye Romanya maçı hangi kanalda ve saat kaçta. Romanya Türkiye şifresiz yayınlanacak mı ve maça dair bütün bilgiler bu haberde.

Romanya - Türkiye , 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu maçının hangi kanaldan ve saat kaçta yayınlanacağını öğrenmek için doğru adrestesiniz. Romanya - Türkiye maçı saat 21:00'da Star TV'den canlı olarak yayınlanacak.
A Milli Takım Son 3 Eleme Grubunda Son Sıradaki Takım Dışındaki Rakiplerini Deplasmanda Yenemedi.
A Milli takım 2010 Dünya Kupası, 2012 Avrupa Şampiyonası ve 2014 Dünya Kupası elemelerinde deplasmanda 14 maç yaptı. A Milli takım bu 14 maçta 3 kez kazanırken 3 galibiyetini de grubun son sırasındaki rakiplerine karşı aldı. 2010 Dünya Kupası elemelerinde Ermenistan'ı deplasmanda 2-0 yenen A Milli takım, 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Kazakistan'ı deplasmanda 3-0 ve 2014 Dünya Kupası elemelerinde Andorra'yı deplasmanda 2-0 yendi. Diğer 11 maçta ise 5 beraberlik 6 yenilgi alındı. A Milli takım en son 2008 Avrupa Şampiyonası elemelerinde (Fatih Terim dönemi) grubu son sırada bitiren takımlar dışında deplasmanda kazanmıştı. A Milli takım grubu 1.sırada bitiren Yunanistan, 3.sırada bitiren Norveç ve 6.sırada bitiren Macaristan'ı deplasmanda yenmişti.
A Milli Takım Romanya İle 24 Kez Karşılaştı.
A Milli Futbol takımının tarihinde en çok maç yaptığı rakibi Romanya oldu. Oynanan 24 maçta 4 kez A Milli takım, 13 kez Romanya kazanırken 7 maç berabere bitti. A Milli takım 22 gol atarken kalesinde 47 gol gördü. 24 maçın 15 tanesi hazırlık maçı, 5 tanesi Dünya Kupası elemelerinde, 2 tanesi Avrupa Şampiyonası elemelerinde, 2 tanesi de Balkan Kupası maçlarında oynandı. Romanya deplasmanında sadece 1 kez kazanan ( 01.05.1925 hazırlık maçı 2-1) A Milli takım diğer 9 maçta 8 yenilgi 1 beraberlik aldı.
Fatih Terim Yönetimindeki A Milli Takım, Victor Piturca Yönetimindeki Romanya'ya 2007 Yılında Kaybetmişti.
Fatih Terim yönetimindeki A Milli takım 22.08.2007 tarihinde hazırlık maçında Romanya ile karşılaşmıştı. Victor Piturca yönetimindeki Romanya karşısında Bükreş'te 2-0 kaybeden A Milli takımdan sadece Arda Turan güncel kadroda yer alıyor. Romanya takımdan ise Lobont, Goian, Marica ve Rat halen kadroda yer alan isimler oldu. A Milli takım Fatih Terim döneminde 1995 yılında da Romanya ile hazırlık maçı oynamış ve İzmir'de 1-1 berabere kalmıştı. nbsp; Böylece A Milli takım Fatih Terim yönetiminde Romanya karşısında 2 maçta da galibiyet alamadı.
Svein Oddvar Moen Daha Önce Türk Takımlarının 3 Avrupa Kupası Maçını Yönetti. ( 3 Maçı da Türk Takımları Kazanamadı )
Norveçli hakem Svein Oddvar Moen daha önce Türk takımlarının 3 maçını yönetti. 2010-11 sezonu Şampiyonlar Ligi Ön eleme turu maçında Fenerbahçe'nin deplasmanda Young Boys ile 2-2 berabere kaldığı maçı yönetmişti. nbsp; Moen bu maçta Kazım'a kırmızı kart göstermiş ve Fenerbahçe aleyhine 1 penaltı kararı vermişti. Moen aynı sezon Bursaspor'un sahasında Valencia karşısında 4-0 kaybettiği ve geçen sezon Galatasaray'ın deplasmanda 3-0 kaybettiği Real Madrid maçlarını yönetmişti. Moen özellikle geçen sezon Real Madrid maçındaki yönetimi nedeniyle çok tartışılmıştı.
A Milli Takım En Son 03.09.2010-07.09.2010 Tarihlerinde 2 Resmi Maç Üst Üste Kazanmıştı.
A Milli takımımız, Euro 2000 elemelerinden beri uygulanan 5 gün arayla iki maç (Cumartesi-Çarşamba yada Cuma-Salı) sisteminde oldukça zorlandı. Bu sistemde 35 serinin sadece 7 tanesinde iki maçını da kazanan A Milli takım en son 03.09.2010-07.09.2010 tarihleri arasında üst üste 2 maç kazanmıştı. Deplasmanda Kazakistan'ı 3-0 yenen A Milli takım daha sonra sahasında Belçika karşısında 3-2 galip gelmişti.
Umut Bulut, 2014 Dünya Kupası Elemelerinde A Milli Takımın En Golcü Oyuncusu.
A Milli Futbol takımımız 2014 Dünya kupası elemelerinde 7 maçta 12 gol kaydetti. A Milli takımın en golcü oyuncusu 4 golle Umut Bulut oldu. Burak Yılmaz 3 gol, Selçuk İnan 2 gol, Emre Belözoğlu, Arda Turan ve Mevlüt Erdinç 1'er gol attı. Atılan 12 golün 9 tanesi Galatasaraylı oyunculardan geldi.
Romanya A Milli Takımında Sadece Vlad Chiriches Elemelerde Tüm Maçlarda 90 Dakika Görev Yaptı.
2014 Dünya Kupası elemelerinde Romanya Milli takımının tüm maçlarında 90 dakika sahada kalan tek oyuncusu Vlad Chiriches oldu. Bu sezon başında Tottenham'a transfer olan Chiriches 7 maçta 630 dakika sahada kalırken Bourceanu ve Gabriel Torje de 7 maçta görev aldı. Ciprian Marica ise 3 golle Romanya'nın elemelerde en golcü oyuncusu oldu.
Romanya A Milli Takımının 10 Oyuncusu Yurtdışında Oynuyor. ( Yaş Ortalaması 26,63 Olan Takımın En Tecrübelisi Razvan Rat )
A Milli takımımızın rakibi Romanya'nın 24 kişilik aday kadrosunda 10 oyuncusu ülke dışından forma giyiyor. Razvan Rat West Ham, Chiriches Tottenham, Lobont As Roma, Gabriel Torje Espanyol, Bucur Kuban, Maxim Stuttgart, Alexe Sassuolo, Papp Chievo, Dorin Goian Asteras ve Stancu ülkemizde Gençlerbirliği forması giyiyor. Kadrodaki en golcü oyuncu Marica ise henüz yeni sezonda kulüp bulamadı. Romanya takımında en çok oyuncu Steaua Bükreş'ten gelirken (7 oyuncu) özellikle hücum hattının yurtdışında oynayan oyunculardan kurulu olduğu gözleniyor. Takımın yaş ortalaması 26,63 olurken en yaşlı isim 35 yaşındaki kaleci Lobont, en tecrübeli isim ise 90 maç ile Razvan Rat oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...