Apple bu gece bizlere ne sunacak, işte cevabı

Apple bu gece bizlere ne sunacak, işte cevabı

TEKNOLOJİ Haberleri

Sonunda beklenen gün geldi çattı. Dedikodular ve sızıntılarda geçen iPhone'larla ilgili sorular bu akşam cevaplanacak.

Geçtiğimiz seneden bu yana iOS cihazlarla ilgili birçok iddia ileri sürüldü. Plastik iPhone olarak adlandırılan iPhone 5C ve iPhone 5S hakkında çok fazla spekülasyon çıktı. Ama tüm iddialar ise bu akşam itibarıyla bitiyor. Bu akşam Türkiye saati ile 20:00'da gerçekleşecek olan Apple etkinliğinden beklenen nedir? nbsp;

1. iPhone 5S
Bu akşamın yıldızı iPhone 5S olacak. Sızıntı fotoğraflar ve videolarla birlikte dış görünüşte iPhone 5'le aynı olan 5S'te değişen Home tuşu yer alıyor. Söylenenlere göre Home tuşu içine parmak izi sensörü yerleştirilmiş durumda. Çift LED flaşlı 12 megapiksel kamera ve 128 GB depolama alanı seçeneği de belirtilenler arasında. Altın rengi seçeneğiyle birlikte iPhone 5S'in 5'ten çok daha dayanıklı gövdeye sahip olduğu söyleniyor. Bunun nedeni ise Apple tarafından kullanılan likit metal. Apple'a en başta pahalıya mal olan likit metal titanyuma göre iki kat dayanıklı tahrip olmaz bir alaşım.


Fiyat mı? Kontratsız olarak 649 dolar olacağı ileri sürülüyor.




2. iPhone 5C
Bütçe dostu iPhone olarak başlayan dedikodularla birlikte 5C, en çok konuşulan iPhone oldu da diyebiliriz. iPhone 5S'le birlikte iPhone serisinin yeni üyesi olacak. Plastik kasası ve rengarenk seçenekleriyle oldukça cazip olabilir. Fiyat şu anda bilinmiyor ama 400-500 dolar arası olacağına dair rivayetler var. Apple plastik iPhone ile özellikle Hindistan ve Çin pazarında sıçrama yapabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...