Konyaspor'da N'douassel çözümü

/ Kaynak: AA
Konyaspor'da N'douassel çözümü

SPOR Haberleri  / AA

Konyaspor'da çocuğunun ölümü nedeniyle gittiği ülkesine dönen N'douassel'in sözleşmesinde değişikliğe gidileceği ifade edildi.

Torku Konyaspor, Sanica Boru Elazığspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. nbsp;Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde yapılan antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, top sürme, pas, şut ve taktik çalışmanın ardından yapılan çift kale maçla sona erdi. nbsp;Antrenmana sakatlandığı için ülkesinin milli takımından dönen kaleci İtandje ile milli takımlarda yer alan Thorvaldsson ve Ömer Ali Şahiner katılmadı. Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ve takım menajeri Seyit İçgül, antrenmanı birlikte izledi. Şan, Fenerbahçe maçı öncesi ülkesine giden ve takıma daha dün katılan Ezechiel N'douassel ile bir süre görüştü. nbsp;Geçtiğimiz günlerde sözleşmesi feshedileceği açıklanan N'douassel'in, sözleşmesinin yeniden gözden geçirildiği, bu futbolcuya maç başı ödeme yapılacağı öğrenildi.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...