Dünya Kupası'na nasıl gideriz, işte ihtimaller

Dünya Kupası'na nasıl gideriz, işte ihtimaller

SPOR Haberleri

Milli takımımızın Romanya'yı mağlup etmesinin ardından yeniden grupta yeniden işler lehimize dönmeye başladı

Milli Takım ımızın Romanya 'yı mağlup etmesinin ardından yeniden grupta yeniden işler lehimize dönmeye başladı. D Grubu'nda Türkiye'nin rakiplerinden Macaristan'ın Estonya'yı mağlup etmesinin ardından Türkiye, 8. maçlar sonunda 13 puanla Romanya'nın üzerine çıkarak 3. sıraya yerleşti. Gruptan çıkarak Dünya Kupası'na lider olarak gitme şansını matematiksel olarak da yitiren Türkiye'nin 10 maç sonunda 2. sırayı alması gerekiyor.
İşte kalan 2 maçta Türkiye'yi Dünya Kupası play-off maçlarına yollayacak ihtimaller:
NASIL ÇIKARIZ?
nbsp;D Grubu'nda iki maçı kalan Millilerimiz, önce Estonya deplasmanına çıkacak daha sonra ise Hollanda ile içeride karşı karşıya gelecek. Kalan iki maçta da galibiyet elde etmek zorunda olan Türkiye'ye bu sonuç da yetmeyecek.
nbsp;Türkiye'den 1 puan fazlası olan Macaristan'ın Andorra veya Hollanda maçlarından birinde puan kaybı yaşaması gerekiyor.
nbsp;Ancak aynı puanda bulunduğumuz Romanya'nın, Türkiye'nin kalan maçlarında elde ettiğinden daha fazla averaj elde edememesi gerekiyor.
Türkiye'nin kalan maçlarının tarihleri ise şu şekilde:
nbsp;11 Ekim: Estonya - Türkiye
nbsp;15 Ekim: Türkiye - Hollanda

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...