Neonaziler uçan bomba yapmış

Neonaziler uçan bomba yapmış

DÜNYA Haberleri

Almanya'nın Freiburg şehrinde geçen hafta Neonazilere yapılan baskında model uçaklar ve patlamaya hazır bir bombanın ele geçirildiği ortaya çıktı.

Almanya'nın güneybatısındaki Freiburg şehrinde geçen hafta Neonazilere yapılan baskında model uçaklar ve patlamaya hazır bir bombanın ele geçirildiği ortaya çıktı. Freiburg Savcılığı'ndan yapılan açıklamada, bombayı hazırladığından şüphelenilen bir zanlının kefaletle serbest bırakıldığı, siparişi veren 22 yaşındaki gencin ise tutuklandığı belirtildi. Olayla ilgili iki kişinin daha arandığı açıklandı. Olayla ilgili baş zanlının ise 31 Ağustos'ta Nazilere karşı gösteri yapan grubun üzerine bir çeşit patlayıcı attığı ifade edildi. Gürültü çıkartan patlamadan 5 kişi etkilenmişti. Fakat ele geçirilen bombanın 20-30 metre mesafede tahrip gücünün yüksek olabileceği belirtiliyor. Bombanın solcu aktivistler için hazırlandığı sanılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...