Bitlis'te hükümlüler ve ailelerine yönelik 'ıslah projesi'

/ Kaynak: CHA
Bitlis'te hükümlüler ve ailelerine yönelik 'ıslah projesi'

YAŞAM Haberleri  / CHA

Bitlis'te hükümlü, tutuklu ve denetimli serbestlik yükümlüleri ile ailelere yönelik ıslah projesi Bitlis'te hayata geçirildi.

Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı, Bitlis Valiliği ve Bitlis Eren Üniversitesi tarafından hükümlü, tutuklu ve denetimli serbestlik yükümlüleri ile ailelere yönelik ıslah projesi Bitlis'te hayata geçirildi. Haziran 2013'te başlayan ve bir yıl boyunca devam edecek olan proje ile Bitlis E Tipi Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlü tutuklular ile Bitlis Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yükümlülerinin ve suç işlemiş bireylerin topluma yeniden faydalı birer birey olarak kazandırılmaları hedefleniyor. Ayrıca yine proje kapsamında hükümlü aileleri içinde sosyal, kültürel ve eğitim aktiviteleri düzenleniyor. Hayata geçirilen iyileştirme projesi ile aydınlık bir geleceğe dair umutların artırılması amaçlanıyor. Yürütücülüğünü Bitlis Valiliği ile Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı, finansmanını ise Pensan A.Ş. sahibi Kemal Çiftçioğlu'nun yaptığı projenin ikinci ayağında ise hükümlü/tutuklu ve denetimli serbestlik yükümlülerinin yeniden topluma kazandırılması amaçlanıyor.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...