Ahmet Atakan, Esad hayranı çıktı

Ahmet Atakan, Esad hayranı çıktı

GÜNDEM Haberleri

Ahmet Atakan isimli gencin facebook hesabında Suriye'de katliam yapan Beşşar Esad'e büyük övgüler içerisinde olduğu anlaşıldı.

Hatay'da, ODTÜ protestolarına destek vermek için düzenlenen eylemde polisle göstericiler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmalarda Ahmet Atakan hayatını kaybederken, Atakan'ın ölüm nedeni olarak polisin attığı gaz kapsülü işaret edildi. Ancak daha sonra ön otopsi raporu ortaya çıktı ve bu iddia yalanlandı.
ATATÜRKÇÜ DEĞİL ESEDÇİ ÇIKTI
Kendilerini "Atatürkçü" olarak adlandıran bazı gruplar, Ahmet'in ölümü üzerine bunu protesto edeceklerini duyurarak emniyet güçleri ile olası bir çatışmanın önünü hazırlamaya çalışıyor. Ancak Ahmet'in ölümünün hemen ardından apar topar kapatılan Facebook hesabı, kendisinin Atatürk değil Esed hayranı olduğunu gösterdi.
Ahmet Atakan, Esad hayranı çıktı













































SENİN NUR YÜZÜN İÇİN
Kişisel Facebook hesabında Esad'ın fotoğraflarını paylaşan ve katliamcı Suriye liderine övgüler düzen Ahmet Atakan'ın şu mesajları dikkat çekti: "Senin nur yüzünle yola çıktık. Senin direnişinle. Senin için diz çöküp ellerimizi semaya kaldırıp dualarımızla yüreklerimizle, onurumuzla, desteklerimizle seninleyiz. Sen var oldukça sen yaşadıkça sen göründükçe seninleyiz."Ahmet Atakan, Esad hayranı çıktı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...