Çözüm sürecinde kritik gün

Çözüm sürecinde kritik gün

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak olan Güvenlik Zirvesinde çözüm sürecinde kritik karar verilecek

Hükümetin uygulamaya koyduğu Çözüm Süreci, bugün masaya yatırılıyor. Başbakan Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak olan Güvenlik Zirvesinde çözüm sürecinde kritik karar verilecek. Çözüm sürecinde kritik gün. Bugün toplanacak olan Güvenlik Zirvesinde karar verilecek. Başbakan Yardımcıları, bakanlar ve devletin en üst düzey bürokratları tarafından hazırlanılarak Başbakan Tayyip Erdoğan'a sunulan çözüm paketine son nokta bugün Başbakanlık'ta konulacak. Başbakanlık Resmi Konutu'nda dün başlayan ve bugün de devam edilecek Güvenlik Zirvesi'ne Başbakan Erdoğan başkanlık edecek.


SURİYE SORUNU VE ÇÖZÜM SÜRECİ MASADA
Zirvenin dünkü toplantısında Suriye'deki gelişmelerin değerlendirildiği öğrenildi. Bugünkü toplantıda ise çözüm süreci ele alınacak. PKK'nın çekilmesinin durdurulmasına yönelik açıklamalarının da masaya yatırılacağı toplantıda BDP'nin İmralı ile görüşme talepleri ve bundan sonra izlenecek yol haritası üzerinde kararlar verilecek.


TOPLANTIYA KİMLER KATILACAK?
nbsp;Bugünkü toplantıya;


Başbakan Yardımcıları Beşir Atalay,
Bülent Arınç ve
Bekir Bozdağ,
Adalet Bakanı Sadullah Ergin,
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik,
İçişleri Bakanı Muammer Güler,
AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik,
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş,
Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala,
MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve
Başbakan danışmanı Yalçın Akdoğan katılacağı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...