Gökhan Gönül, 'Abdullah Hoca olsa da kazanırdık'

Gökhan Gönül, 'Abdullah Hoca olsa da kazanırdık'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcularından Gökhan Gönül, maç sonrası şok bir açıklama yaptı.

Dün akşam gerçekleştirilen Türkiye Romanya maçı sonrasında 2-0'lık galibiyet Türkiye'yi ayağa kaldırdı. 3 puanlık galibiyet sonrası kameralara konuşan Gökhan Gönül , İmparator Fatih Terim 'i şoke edecek bir açıklamaya imza attı. Bütün spor camiası galibiyeti Fatih Terim'e bağlarken, Gökhan Gönül aksi yönde bir açıklama yaparak, Abdullah Avcı olsaydı da kazanabileceklerini ifade etti. Gökhan, "Takımı bu duruma getiren bizlerdik. Bu maçın öncesinde de iyi sonuçlar alıp bu ortamı yaşatmayabilirdik. Ama İnsanlara rahat maç izletemiyoruz! Türk Milli Takımı olarak zorları seviyoruz. 2 tane final maçımız kaldı. Estonya ile içeride ve Hollanda deplasmanda oynayacağız. İnşallah sonucu da güzel olur. 'Biz iyi futbolcularız, kazanmamız gerekiyor' diyerek sahaya çıktık. Sonuç olarak kazandık, çok mutluyuz" dedi.


ABDULLAH AVCI'YLA DA...
Fatih Terim etkisine de değinen Gökhan, "Fatih Hoca gelince oyun anlayışımız biraz değişti. Her hocanın farklı taktik ve felsefesi var. Başarının sadece hoca faktörüne bağlı olduğunu söylemiyorum. Belki bugün Abdullah Hoca da olsa kazanırdık" yorumunu yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...