Güler'den önemli açıklama

Güler'den önemli açıklama

GÜNDEM Haberleri

Güler, Ahmet Atakan'ın ölümü bahane edilerek, ''Vatandaşlarımızı birbiriyle çatıştırma arayışları var. Halkımızı duyarlı olmaya davet ediyorum'' dedi.

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Ahmet Atakan'ın ölümü bahane edilerek, ''Vatandaşlarımızı birbiriyle çatıştırma arayışları var. Bu konuda halkımızı duyarlı olmaya davet ediyorum'' dedi. nbsp;İçişleri Bakanı Muammer Güler, Hatay'da Ahmet Atakan'ın yüksekten düşerek hayatını kaybettiği, polisin herhangi bir müdahalesi olmadığı yönünde tereddüt bulunmadığını belirterek, "Bunların bahane edilerek vatandaşları birbiriyle çatıştırma, bir etnik çekişme oluşturma hatta bunu büyük bir çatışma ortamına dönüştürme arayışları var. Özellikle Hatay'da, güneyde bazı illerimizde bu yapılmaya çalışılıyor bu konuda vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi. nbsp;İçişleri Bakanı Güler, "Demokratikleşmeye ilişkin adımlar sadece bir etnik grubu sadece belli bir bölgeyi kapsamamaktadır. Ülkenin tamamını kapsayacak bir demokratikleşme paketi üzerinde veya demokrasinin standartlarının yükseltilmesi konusundaki çalışmaları sürdürüyoruz" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...