Nilhan Sultan yarışma koltuğunda

Nilhan Sultan yarışma koltuğunda

MAGAZİN Haberleri

ATV'de yayınlanan sevilen yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster"de bu akşam sürpriz bir yarışmacı Kenan Işık'ın karşısına geçecek.

ATV'de yayınlanan sevilen yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster"de bu akşam sürpriz bir yarışmacı Kenan Işık'ın karşısına geçecek. Osmanlı hanedanının hayattaki "sultan" unvanı ile anılan 15 kadın üyesinden biri olan Nilhan Osmanoğlu'nun yarışmada nasıl bir performans göstereceği ise merak konusu. Sultan İkinci Abdülhamid Han'ın 5. kuşaktan torunu olan Osmanoğlu geçen yıl Eylül ayında Mehmet Behlül Vatansever ile hayatını birleştirmişti. Çiftin düğünü, gelinin büyük dedesi olan Sultan İkinci Abdülhamid Han'ın tahttan indirildikten sonra mecburi ikamete tabi tutulduğu ve hayatının son zamanlarını geçirdiği Beylerbeyi Sarayı'nda gerçekleştirilmişti. Çiftin 1 Temmuz 2013 günü Hanzade ismi verilen bir bebeği dünyaya gelmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...