Bursaspor Beşiktaş maçı biletleri satışa çıktı

/ Kaynak: İHA
Bursaspor Beşiktaş maçı biletleri satışa çıktı

SPOR Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Bursaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşmanın biletleri cuma günü satışa çıkıyor.

Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Biletler Biletix satış gişeleri (Çetin Family Nilüfer, Çetin Family Emek ve Nalbantoğlu Katlı Otoparkı Biletix bilet satış gişesi) ve Bursa Atatürk Stadyumu ana gişesinde 13.09.2013 Cum günü saat 10.00 itibariyle satışa sunulacaktır. E-bilet projesi kapsamında başlanacak olan bilet satışlarında prosedürler gereği bilet alacak olan taraftarlarımızın kimliklerinin yanında olması gerekmektedir. Bilet satışları T.C. Kimlik numarası üzerinden yapılacak olup her T.C. Kimlik numarasına 1 adet bilet satılacaktır. Biletlerin üzerlerinde adı soyadı ve T.C. Kimlin numaraları yazacak olup alınan biletleri sadece bilet sahipleri kullanabileceklerdir. İkinci şahısların biletleri kullanmaları halinde hem bilet sahibi hem de kullanıcı hakkında 6222 sayılı kanun çerçevesinde işlem yapılacaktır" denildi.
Bursaspor-Beşiktaş maçı biletlerinin fiyatları ise şöyle: "Kapalı C Tribünü 50 TL, Maraton Tribünü 30 TL, Açık Kale Arkası Tribünü 20 TL."

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...