Sarıgül'e pankartlı destek

/ Kaynak: İHA
Sarıgül'e pankartlı destek

Politika Haberleri  / İHA

CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığı ile gündemde olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e ilginç bir destek geldi.

Boğaziçi Köprüsü'nde araçtan inen 4 kişi, köprüye "İstanbul size yakışır, İstanbullular sizi istiyor Mustafa Sarıgül" yazılı pankart astı. Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığı ile gündem olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e destek amacıyla Boğaziçi Köprüsü'ne pankart asıldı. Köprüye gelen 4 kişinin araçlarından inerek köprüye pankart asmasıyla birlikte köprüde trafik yoğunluğu oluştu. Pankartı asan 4 kişi daha sonra gözlerden kayboldu. Pankartın açılmasıyla yazı da ortaya çıktı. Üzerinde Atatürk resmi ve Türk bayrağı olan pankartta "İstanbul size yakışır, İstanbullular sizi istiyor Mustafa Sarıgül" yazılıydı. Pankartı görünce şaşkınlıklarını gizleyemeyen vatandaşların pankartın fotoğrafını çektikleri görüldü. Ortaköy'e gezmeye gelen vatandaşlar, "Biz de Sarıgül'ü destekliyoruz, ilginç bir destek oldu" dediler.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...