Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milli Takım Fatih Terim'le şaha kalktı

Milli Takım Fatih Terim'le şaha kalktı

SPOR Haberleri

İki maç önce gruptan çıkma ümitlerini neredeyse yok eden ay-yıldızlı ekibimiz Fatih Terim'le şaha kalktı...

Grupta şimdi iki maç kaldı. 11 Ekim'de grup ikincisi Macaristan, Hollanda deplasmanına çıkacak, Türkiye ise Estonya ile rakip sahada karşılaşacak. Macarların puan kaybı (mağlubiyette 14, beraberlikte 15 puan) bizim de galibiyetimiz halinde (varsayılan puanımız 16) grup ikinciliğine yükseleceğiz. Tabi ki aynı tarihte Romanya'nın Andorra deplasmanında çok farklı
galibiyeti (varsayılan puan 16) onları bizim üzerimize çıkarabilir. Şu an Türkiye'nin +7, Macaristan'ın +6, Romanya'nın +1 averajı var. FIFA elemelerinde önce genel averaj sonrasında gol üstünlüğü geçerli.Bunun da eşitliği halinde ikili averaj devreye giriyor. Son maçlarda Türkiye iç sahada Hollanda'yla oynarken, Macaristan Andorra'yı, Romanya da Estonya'yı ağırlayacak. Türkiye son maçlara grup ikincisi girerse Hollanda galibiyeti ve genel averaj üstünlüğü bizi diğer sonuçlara bakmadan play-off maçına taşıyacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...