Abdullah Avcı'ya vefa gösterdiler

Abdullah Avcı'ya vefa gösterdiler

SPOR Haberleri

A Milli Takım, teknik direktörlüğe Fatih Terim'in gelmesiyle belirgin bir yükselişe girdi. Ay-yıldızlı futbolcular Abdullah Avcı'yı unutmadı

A Milli Takım, teknik direktörlüğe Fatih Terim'in gelmesiyle belirgin bir yükselişe girdi. Ay-yıldızlı takım Andorra'dan sonra deplasmanda Romanya'yı güzel bir oyundan sonra da yenerek, 2010 yılından bu yana ilk kez iki maç üst üste kazanmayı başardı.A Milli Takım futbolcuları maç sonrası neşe doluydu.Arda: Terim bir üstat... Olcay: Finallere gitmeyi hak ediyoruz... A Milli Takım oyuncularımız maç sonrası neşe içindeydi. Terim öncesi maç sonralarında keyifsiz yüz ifadeleri adeta canlı yayından fışkıran ay-yıldızlı oyuncularımız bu defa inanmışlık ve moral doluydular. Grip olmasına rağmen Romanya karşısında 90 dakika oynayan Arda Turan, önemli bir galibiyete imza attıklarını ve umutla yola devam ettiklerini belirtti. Yıldız oyuncu, "Fatih Terim tabii ki üstattır. Terim'in en iyi olduğu tartışılmaz. Ancak Abdullah Avcı'ya haksızlık etmemek lazım. Yeni bir sistem oluşturmaya çalıştı. Taktik disiplin içinde oynayınca Avrupalılar'dan daha iyiyiz" sözlerini kullandı.
TERİM ÇOK İYİ MOTİVE ETTİ
Gökhan Gönül, Romanya galibiyetinin ardından, "Takımın başında Abdullah Avcı hoca da olsa belki yine kazanacaktık. Arkaya dönüp bakmanın kimseye fayda sağlamayacağını düşünüyorum" diyerek eski hocasına vefa gösterirken, "Kimseye rahat maç izlettirmiyoruz. Sanırım zoru seviyoruz. İnşallah sonucu da güzel olur" diye konuştu. Olcay Şahan ise, "Şimdi önümüzde 1 ay var. Önümüzdeki iki karşılaşmayı da kazanmamız gerektiğini biliyoruz. Fatih hoca bizi karşılaşmaya çok iyi hazırladı, çok iyi motive etti. Romanya karşısında üç puanı hak ettik" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...