Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TKİ Tavşanlı Linyitspor altyapısına güveniyor

/ Kaynak: AA
TKİ Tavşanlı Linyitspor altyapısına güveniyor

SPOR Haberleri  / AA

TKİ Tavşanlı Linyitspor'un menajeri Abdullah Duran, altyapılarından yetişen oyuncular ve genç transferlerle geleceğin takımını oluşturma yolunda.

Duran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer döneminde takımdan 13 futbolcuyla yollarını ayırdıklarını, farklı kulüplerden de transfer ettikleri13 futbolcuyla sözleşme imzaladıklarını kaydetti. Yeni takım yapısının radikal bir değişim sonucu oluştuğunu anlatan Duran, şöyle konuştu: ''Bu değişim, takımı gençleştirme adına yapıldı. Geçen sezon, yaş ortalamamız 32,9 idi. Bu sezon ise yaptığımız yeni transferlerle yaş ortalamamız 23'e düştü. Genç ve dinamik bir takım olduk. Bu takım zamanla oturunca başarılı sonuçlar alacaktır. Santrafor mevkisindeki sıkıntımızı, Nijeryalı futbolcu Oladele Godwin Olorundare ile giderdik. Daha önce transferinde sıkıntılar yaşadığımız, Fenerbahçe'nin altyapısından yetişen Hasan Erbey'i de almayı başardık. İnşallah bu takıma yapılan desteklerle daha iyi olacağımızı ümitediyorum. Altyapımızdan yetişen oyuncular ve genç transferlerle geleceğin takımını oluşturma yolunda büyük bir adım attık. Takımı önümüzdeki yıllara taşıyacak kadro oluşturmak zorundaydık. Bu arkadaşlar başarılı olursa kulübümüz de bundan ekonomik olarak yararlanacaktır.'' Duran, taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu da sözlerine ekledi.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...