Sinan Akçıl Ebru Şallı aşkı nerede başladı?

Sinan Akçıl Ebru Şallı aşkı nerede başladı?

MAGAZİN Haberleri

Ebru Şallı ile Sinan Akçıl arasında yaşandığı iddia edilen ilişkide söz sırası Azeriler'de! İşte Şallı ve Akçıl için ilginç iddia...

Ebru Şallı ile Sinan Akçıl arasında yaşandığı iddia edilen ilişkide söz sırası Azeriler'de! İşte Şallı ve Akçıl için ilginç iddia. Ülkenin önemli haber sitelerinden axsam; iki ünlü ismin ilişkisinin Haziran ayında Bakü'de başladığını yazdı. Haberde Akçıl ve Şallı'nın katıldıkları Qrand 2012 Ödül Töreni'nde çekilmiş fotoğraflarına da yer verildi. nbsp;Azeriler'e göre; 'Yılın En İyi Pop Sanatçısı' seçilen Sinan Akçıl ile 'Ebruli' programı nedeniyle 'En İyi Sunucu' seçilen Ebru Şallı, ilk kez bu törende tanışıp yakınlaştı. Şallı, aşk iddiaları için "Sinan Akçıl'la ilk kez Azerbaycan'da karşılaştık ve aynı masada oturduk. Ancak aramızda ilişki yok" demişti. nbsp;Ebru Şallı, kendisine gelen kalp şeklindeki çikolataların fotoğrafını Instagram'da paylaşıp "Ben bu saatte gelen bu çikolataları çok sevdim" yazdı. Takipçilerinin "Çikolata Sinan Akçıl'dan mı?" sorularına ise yanıt vermedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...