Kılıçdaroğlu'ndan Ahmet Atakan'ın ailesine başsağlığı telefonu

Kılıçdaroğlu'ndan Ahmet Atakan'ın ailesine başsağlığı telefonu

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, gösterilerde hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın babasını telefonla arayarak başsağlığı dileklerini iletti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, izinsiz gösterilerde hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın babasını telefonla arayarak başsağlığı dileklerini iletti. CHP nbsp; Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , Hatay 'daki izinsiz gösterilerde hayatını kaybeden nbsp; Ahmet Atakan 'ın babası Ali Atakan'a başsağlığı diledi. nbsp;CHP'den yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, Ali Atakan'ı telefonla aradığı belirtildi. Görüşmede Ahmet Atakan'ın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getiren Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti, nbsp;"Bir canımız daha gitti. Biliyorum böyle durumlarda ne söylense ananın, babanın yüreğine kar etmez, oraya düşen ateşi söndürmez. Biz bir daha böyle acılar yaşanmaması dileğiyle, diğer evlatlarımızın, çocuklarımızın can kayıplarında olduğu gibi, oğlunuz Ahmet Atakan'ın nbsp; ölümüyle ilgili olarak da her türlü girişimde bulunacak, atmamız gereken adımları atacağız. Bu ölümlerin hesabını Meclis dahil her platformda soracağız. Bu acı hepimizindir. Sizin ailenizin yakınlarınızın, halkımızın ve ülkemizin acısını yürekten paylaşıyorum. Ahmet yavrumuza rahmet, sizlere başsağlığı diliyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...