Beşiktaş'tan Bilic'e büyük sürpriz

Beşiktaş'tan Bilic'e büyük sürpriz

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic'in doğum günü kutlandı.Başkan Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bilic'in doğum gününü pasta keserek kutladı.

Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic'indoğum günü kutlandı. Başkan Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Slaven Bilic'in doğum gününü pasta keserek kutladı. Üzerinde fotoğrafının yer aldığı pastayı alkışlarla kesen Slaven Bilic'e isminin yazılı olduğu ve imzalı Beşiktaş forması hediye edildi. Başkan Fikret Orman, BJK TV'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi, "Hocamızın doğum günü kutlu olsun. Kendisi ailemizin bir ferdi. Beşiktaş camiası olarak hocamızı çok seviyoruz. Ona bu mutlu gününde ömrünün geri kalan kısmında unutamayacağı bir gün yaşatalım istedik. Umarım bu sürprizden memnun kalmıştır." Başkan Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne teşekkürlerini belirten Bilic, "Herkese teşekkür ediyorum. Yaşadıklarımız aile ortamı oluşturduğumuzun göstergesi. Yeni yaşımda herkes için başarı diliyorum. Başarılar kazanan Beşiktaş'ın bir parçası olmak istiyorum. Umarım bu dilekleri el birliğiyle gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...