Bülent Uygun, 'Çok zor bir maç bizi bekliyor'

/ Kaynak: AA
Bülent Uygun, 'Çok zor bir maç bizi bekliyor'

SPOR Haberleri  / AA

Bülent Uygun, Süper Lig'in 4. haftasında oynayacakları Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Çaykur Rizespor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. nbsp;Teknik direktör Bülent Uygun gözetiminde Celal Doğan Tesisleri'nde gerçekleşen idmanda, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından hücuma yönelik çalışma yapıldı. Ülkelerinin milli takımlarında bulunan Zydrunas Karcemarskas, Haris Medunjanin ve Darvydas Sernas'dan yoksun gerçekleşen antrenmanda, Orhan Gülle ve Muhammet Demir ise takımla çalışmalara başladı. Tedavileri devam eden Uğur Kavuk, Kemal Tokak ve Koray Öztürk ise takımdan ayrı çalıştı. Bülent Uygun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor maçına yarından itibaren tam kadro hazırlanacaklarını belirtti. Rakiplerinin çok önemli transferlere imza attığını ifade eden Uygun, "Geçen sene de çok iyi kadroya sahiptiler. Başlarında da Rıza Çalımbay gibi çok değerli hoca var. Çok zor bir maç bizi bekliyor. Kendi evimizde kazanmak istiyoruz. Oynadığı oyunla keyif veren, sahadaki mücadelesiyle herkesin takdirini kazanan bir takım izlettirmek istiyoruz. İnşallah bunu başarır, 3 puanı alırız" diye konuştu. nbsp;Yeni transferlerden Artem Milevsky'nin uzun süredir antrenman yapmadığını hatırlatan Uygun, bu futbolcunun oynadığı takımda yaklaşık 4 ay kadro dışı kaldığını belirterek, Milevsky'i özel çalıştırdıklarını dile getirdi. nbsp;
Ukraynalı futbolcunun günü çift antrenmanla tamamladığını belirten Uygun, futbolcusunun 15 gün içerisinde takımla idman yapacak seviyeye geleceğini kaydetti.


Semir Stilic'in oynayabilecek duruma geldiğini, Çaykur Rizespor maçında forma giyebileceğini dile getiren Uygun, şunları söyledi:
"Yeni transferlerden Marius Stankevicius takıma daha katılmadı, Abdou Razack Traore de takım bulamadı, Gaziantepspor'un menfaatleri doğrultusunda onu kadroya aldık. Kadromuz güzelleşti, şimdi 25 kişilik kadro oluştu. Bunların arasında en iyileri formayı giyecektir. Orhan Gülle, Kemal Tokak ve Bekir Ozan Has'ın sakatlıkları devam ediyor. Bu maça yetişemeyecekler."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...