Real Madrid'in 5 yıldızlı otel konforunda müthiş tesisleri

Real Madrid'in 5 yıldızlı otel konforunda müthiş tesisleri

SPOR Haberleri

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi Real Madrid, 5 yıldızlı otelleri aratmayacak konaklama tesislerini hizmete açtı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeGalatasaray'ın rakibi Real Madrid, 5 yıldızlı otelleri aratmayacak konaklama tesislerini hizmete açtı. Futbolcular bundan sonra maçlara kendi adlarının yer aldığı suit odalarda kalacak. Jakuzi, dev ekran televizyon, antrenman sahasına bakan geniş teras katların bulunduğu odaların yanı sıra tesislere bir de lüks bir restoran ve sinema eklendi. Burada konaklayacak sporcular ayrıca lisan eğitimine de tabi tutulacak. 8 bin metrekarelik bir alana inşa edilen tesislerin yaklaşık 100 milyon Euro'ya mal olduğu açıklandı. 56 odanın yer aldığı ve Valdebebas adı verilen konaklama tesislerinde sadece Real Madridli futbolcular ve basketbolcular kalabilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...