Kılıçoğlu Grup, öğrenciye eşyalı ev konseptini başlattı

Kılıçoğlu Grup, öğrenciye eşyalı ev konseptini başlattı

Ekonomi Haberleri

Kılıçoğlu Grup, öğrenciye eşyalı konut konseptini Sarıyer'de Koç Üniversitesi'ne yakın bir arazide 304 konuttan oluşan Panorama Koç Life'da başlattı.

Kılıçoğlu Grup, öğrenciye eşyalı konut konseptini Sarıyer'den başlattı. 7 bin öğrencinin bulunduğu Sarıyer'de Koç Üniversitesi'ne yakın bir arazide 304 konuttan oluşan Panorama Koç Life projesine başlayan şirket, konutların yüzde 30'u için ön talep topladı. Panorama Koç Life, 6 blokta 304 konut ve 24 mağazayı içine alıyor. Proje, 1+0, 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor. Her blokun farklı renklerde inşa edileceği projede en küçük dairenin brüt alanı ise 45 metrekareden başlıyor. Kılıçoğlu Grup, yeni kurduğu Senatör Gayrimenkul aracılığıyla şehir merkezinden uzak, Yeditepe, Okan ve Aydın Üniversiteleri'ne yakın yerlerde aynı konsepti sürdürmek üzere arsa arıyor. Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, Panorama Koç Life projesinde en küçük dairenin kira getirisinin bin 300 TL olacağını söyledi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...