Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da Selçuk İnan krizi

Galatasaray'da Selçuk İnan krizi

SPOR Haberleri

Türkiye'nin Romanya ile oynadığı karşılaşmada sakatlandığı halde değişiklik istemeyen Selçuk İnan 3 hafta sahalardan uzak kalabilir.

Bükreş'teki National Arena'da oynanan Romanya maçında Ay-Yıldızlı ekibimiz muhteşem bir galibiyete imza atarken, çok sayıda sakat verildi. Bunlardan durumu en ciddi olanı ise Selçuk İnan. Tecrübeli futbolcu, karşılaşmanın 35. dakikasında sol ayağına darbe almıştı. Bir süre saha kenarında tedavi edilen Selçuk, daha sonra oyuna geri dönmüştü. Yine de mücadeleden hiç vazgeçmeyen deneyimli oyuncunun ortaya koyduğu üstün performans, sakatlığının daha da ilerlemesine yol açtı. Maç sonunda saha kenarına Burak'ın yardımıyla gelebilen Selçuk, stadı ancak koltuk değneğiyle terk edebildi. Selçuk İnan'ın A Milli Takım'da gerçekleşen ilk kontrolleri sonrası, 3 hafta sahalardan uzak kalabileceği teşhisi kondu. Konuyla ilgili olarak Galatasaray sağlık ekibine bilgi verildi. Sarı-Kırmızılı kulübün doktorları da seferberlik ilan etmiş durumda. Eğer Selçuk 3 hafta sahalardan uzak kalırsa, Antalyaspor, Real Madrid ve Beşiktaş maçlarında forma giyemeyecek. Teknik patron Fatih Terim de nbsp;süreci yakından takip ediyor. Hem öğrencisi hem de doktorlarla görüşen Terim'in planı, Antalyaspor nbsp;karşısında Selçuk'u dinlendirip, Real Madrid mücadelesinde oynatabilmek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...