Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

11 milyon tablet dağıtılacak, 5. sınıftan 12. sınıfa kadar

11 milyon tablet dağıtılacak, 5. sınıftan 12. sınıfa kadar

EĞİTİM Haberleri

Milli Eğitim Bakanlığı, 2010 yılı kasım ayında başlayan 'FATİH Projesi' kapsamında bugüne kadar öğretmen ve öğrencilere 62 bin 800 adet tablet dağıttı.

Milli Eğitim Bakanlığı, 2010 yılı kasım ayında başlayan 'FATİH Projesi' kapsamında bugüne kadar öğretmen ve öğrencilere 62 bin 800 adet tablet dağıttı. Bakanlık, bu yıl 81 ilde 10 milyon 600 bin tablet bilgisayar dağıtımı yaparak dağıtılan tablet sayısının 11 milyona ulaşmasını hedefliyor. Proje kapsamında bütün dersliklere etkileşimli tahta ve internet altyapısı, her okula çok amaçlı doküman kamera ve fotokopi makinesi, bütün öğretmenlerle birlikte 5. sınıftan 12. sınıfa kadar bütün öğrencilere tablet bilgisayar dağıtılacak. Meslek liselerinin haricindeki liseleri kapsayan ilk fazdaki 3 bin 657 ortaöğretim kurumunda yaklaşık 84 bin 921 etkileşimli tahta kurulumu gerçekleştirildi. Tabletlerin arıza durumlarında onarımları söz konusu garanti kapsamında yapılacak. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...