Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vali Mutlu sessizliğini Twitter'dan bozdu

/ Kaynak: CHA
Vali Mutlu sessizliğini Twitter'dan bozdu

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Valisi Mutlu, 'Halkın tiyatrosunu polisle çatışanlar için revir yapacağım diye işgal et. Polis çıkarınca da revire saldırı diye yaz dur, ohoh' dedi.

İstanbul Valisi HüseyinAvni Mutlu, "Halkın tiyatrosunu (Kadıköy-Süreyya) polisle çatışanlar için revir yapacağım diye işgal et. Polis çıkarınca da revire saldırı diye yaz dur, ohoh" dedi.Kadıköy'deki protestolara Twitter hesabı üzerinden tepki gösteren Mutlu, "Biz her yeri işgal edelim, Kadıköy'de barikatlar kuralım, molotof, demir bilye, havai fişek atalım bunlar gösteri hakkı karışma deyin, Oh harika. Nerede var böyle gösteri hakkı, dünyada gösteremezsin. Polis çekip gitsin diyen marjinallerin bilmesi gereken şey: halk ve sokak korunacak. Saat 00.03'e geliyor daha fazla yazmayacağım. Taksim'den sonra neden Kadıköy'ü marjinal gruplar karıştırıyor, hedefleri ne yarın anlatacağım" ifadelerini kullandı.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...