Emre'nin yakasını şanssızlık bırakmıyor

Emre'nin yakasını şanssızlık bırakmıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'den ayrı kalan Emre Belözoğlu'nun yakasını şanssızlık bırakmıyor.

Geçtiğimiz sezonda şampiyonluk yarışının en kızıştığı dönemlerde yaşadığı sakatlıklarla Fenerbahçe'den ayrı kalan Emre Belözoğlu'nun yakasını şanssızlık bırakmıyor. Milli maç nedeniyle verilen arada toparlanma sürecine giren sarı-lacivertli futbolcunun belindeki ağrılar arttı. Bu nedenle dünkü idmanda Emre Belözoğlu'na takımdan ayrı olarak özel bir program uygulandı. Milli futbolcu, "Sezona istediğim gibi başlayamadım. Şimdi de bel ağrısı çıktı. En kısa zamanda toparlanarak takımımdaki yerini almak istiyorum. Bunun için sağlık heyeti de elinden geleni yapıyor" ifadelerini kullandı.
İLK DURUŞMASI YAPILDI
Öte yandan Emre'nin, Kasımpaşaspor Sportif Direktörü Oğuz Erkan'a küfür ettiği gerekçesiyle açılan davada ilk duruşma dün yapıldı. Sağlık raporu veren Emre duruşmaya gitmedi. Hakim Dilek Şen'in, "Bir sonraki celseye gelecek değil mi? Zorla getirme çıkarmayalım" sözleri dikkat çekti. Oğuz Erkan'ın, "Emre gözlerimin içine bakarak bana küfretti" dediği davada Emre için 4 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis isteniyor. Bu arada Kasımpaşa hazırlıklarını sürdüren F.Bahçe'de dün milli maçlarda forma giyenler yenileme çalışması yaparken kalanlar dayanıklılık koşusu gerçekleştirdi. nbsp; nbsp; nbsp; gt; M.Emin ULUÇ

Sessizliğini bozacak
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, CAS kararının ardından yarın ilk kez basın karşısına çıkacak.Toplantıya Martens avukatlık bürosundan avukatlar da katılacak ve kulübün yaşadağı hukuki süreçle ilgili sorulara cevap verecekler. Yıldırım'ın ise genel kurul konusundaki kafalardaki soru işaretlere açıklık getirmesi bekleniyor. Bu arada Yıldırım için mahkeme kararı çıkartan kongre üyesi Recep Özcan başkanlığa aday olduğunu açıkladı. nbsp;
Yanal'a şok suçlama
Eskişehirspor Basın Sözcüsü Sıtkı Saraç, Ersun Yanal için şok suçlamalar yaptı. "Sözleşmesini fesh edeceğimiz toplantıya sarhoş geldi. Futbolcularımızla ilgili olarak da ileri geri laflar söyledi" diyen Saraç, "Ben müdahale edince sinirlendi. Fesh etmede problem çıkardı. Sonrasında başkan işi halletti. Bazı oyuncularımızın da kafasını çeldi" sözlerini kullandı. Bu futbolcuların Erkan Zengin ve Veysel olduğu iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...