Bağ evi cinayetinde flaş gelişme, zanlının babası da tutuklandı

/ Kaynak: İHA
Bağ evi cinayetinde flaş gelişme, zanlının babası da tutuklandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bağ evinde iki kişiyi öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan D.P.'nin babası A.P. de çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ormanlık alandaki bağ evinde iki kişiyi öldürdüğü, birisinin bileklerini keserek yanında götürdüğü iddiasıyla tutuklanan Gizem Tunç'un eski sevgilisi D.P.'nin babası A.P. de polis tarafından gözaltına alınarak çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.Kdz. Ereğli ilçesinde geçtiğimiz cumartesi günü gece saatlerinde öldürülen Gizem Tunç (21) ile erkek arkadaşı Murat Erdoğan'ın (29) cesetleri ailelerinin polise başvurması üzerine pazar gecesi Uzunmehmet Mahallesi'nde ormanlık alandaki bağ evinde bulunmuştu. Cinayetin bir numaralı zanlısı Gizem Tunç'un eski sevgilisi D.P.'nin olay günü Ereğli'de olduğu saptanmış ve pazar gecesi 03.00 otobüsü ile Denizli'ye gittiği belirlenmişti. D.P.'nin, pazartesi günü gözaltına alınarak Ereğli'ye getirilmesinin ardından tutuklanarak Kdz. Ereğli Merkez Komutanlığı'na teslim edilmişti.Cinayetle ilgili olarak dün sabah saatlerinde ifadesi alınmak üzere emniyete çağırılan D.P.'nin babası A.P. bir süre sonra serbest bırakılmıştı. Akşam saatlerinde savcılık talimatı ile yeniden gözaltına alınan A.P. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Beycuma Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.Bağ evinde işlenen cinayette önce Murat Erdoğan'ın öldürüldüğü, daha sonra Gizem Tunç'un öldürüldüğü tespit edildi. Cinayet zanlılarının Gizem Tunç'un parmak uçlarındaki ve elbiselerindeki delilleri yok etmek için önce ellerini bileklerinden kestiği daha sonrada üzerindeki eşyaları aldıkları belirlendi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...