Ankara'da uyuşturucu operasyonu

/ Kaynak: İHA
Ankara'da uyuşturucu operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ankara İl Jandarma Komutanlığı, sabah saatlerinde yaptığı uygulamada 6 kilo 370 gram kubar esrar maddesi ve 530 karton kaçak sigara ele geçirdi.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Narkotik Köpek Timi, sabah saatlerinde yaptığı uygulamada 6 kilo 370 gram kubar esrar maddesi ve 530 karton kaçak sigara ele geçirdi. nbsp;Kaçakçılıkla mücadele kapsamında Ankara-Konya Karayolu 92'nci kilometresinde; Bala İlçe Jandarma Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Narkotik Köpek Timi unsurları sabah saatlerinde yol kontrol ve arama faaliyeti gerçekleştirdi. Durdurulan yolcu otobüslerinde 6 kilo 370 gram kubar esrar maddesi ve 530 karton kaçak sigara ele geçirildi. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ele geçirilen uyuşturucu maddeye ve kaçak sigaralara el konulup şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...