Kayserispor düz koşu ve ısınma çalıştı

/ Kaynak: İHA
Kayserispor düz koşu ve ısınma çalıştı

SPOR Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin 4. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin 4. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü. nbsp;Karpuzatan Tesisleri'nde teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde antrenman yapan futbolcular düz koşu ve ısınma çalışmaları yaptı. Antrenman öncesi açıklama yapan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, "Milli maçlar nedeniyle verilen arada Mersin İdmanyurdu ile hazırlık maçı yaptık. İyide bir maç oldu. Kendi oyunumuzu özellikle ilk yarıda sahaya yansıttığımızı düşünüyoruz. Orada yeni transfer edilen ve sezon boyunca fazla oynamayan oyuncularımızı deneme fırsatı bulduk. İyi yaptığımız şeyler var. Onları da görmek bizim için memnuniyet verici bir durum. O yüzden Mersin İdmanyurdu maçı doğrusu ve yanlışı ile iyi şeyler gördüğümüz, bizim için galibiyet ve moral depolamak açısından iyiydi" diye konuştu. nbsp;Takımdaki sakat oyunculara değinen Prosinecki, "Bobo zaten uzun zamandır sakat. Tedavisi devam ediyor. Oynayacağımız birçok maçta olamayacak. Onun dışında Marco'nun Gençlerbirliği maçına yetişmesi zor gibi görünüyor. Umut ediyorum ki sağlıklı olduğunda ilk maçta oynayacaktır. Nobre'nin durumu da henüz netlik kazanmadı. O yüzden Gençlerbirliği maçına büyük ihtimal bu 3 oyuncudan da yoksun çıkacağız" şeklinde konuştu.
Kayserisporlu futbolcu Abdullah Durak ise, "Hocamız nerede görev verirse ben orada oynuyorum. Benim düşüncem bu yönde. Hocamız stoper olmazsa beni stoper oynatıyor. Bende oynamaya çalışıyorum. Galiba yavaş yavaş eski yerime dönüyorum. O yüzden mutluyum" dedi.
Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın ilk bölümünü kapalı salonda yapan futbolcular, antrenmanın ikinci bölümünü açık sahada kondisyon çalışması yaparak tamamladı.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...