Başbakan Erdoğan konuşuyor - CANLI

Başbakan Erdoğan konuşuyor - CANLI

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan TÜMSİAD Kobi şurasında açıklama yapıyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan TÜMSİAD Kobi şurasında açıklama yapıyor. Başbakanın konuşmasından satırbaşları: Ülkemdeki ekonomik gelişmede herkesin payı katkısı var. Türkiye uyuyan bir devdir. O uyuyan dev artık uyandı. Ekonomimiz artık kırılgan değil. Biz kendimize inandık ülkemizi bu seviyeye taşıdık. Biz birbirimize güvendik. Türkiye'yi bu başarılara böyle kavuşturduk. Türkiye koyduğumuz hedefleri mutlaka tutturacak.
ONLARIN TUZAĞINI ALLAH BOZACAK
Hiçbir şey moralimizi bozmayacak. Onlar tuzak kuracak. O tuzağı önce Allah sonra halk bozacak. Onların tuzağı varsa Allah'ın da bir tuzağı vardır. Biz bunlar gibi aldatanlardan olmadık.
Türkiye'nin büyümesine engel olan tuzakların hepsi tek tek bozuluyor.
12 Eylül darbesi nedeniyle çok ağır bedeller Ödedi. 12 Eylül öncesindeki tüm birikimleri heba etti. nbsp;
27 Mayıs zihniyeti değişmediği için bugün bile bazı ruhlara nüfuz ediyor. Bugün o karanlık tarihleri gençlerimize anlatmamız gerekiyor. Gençlerin bu karanlıklar sonrası Türkiye'nin nasıl zorluklar yaşadığını bilmeleri gerekiyor. Sokaklarda ellerinde molotof kokteyli taşıyanlar o günleri iyi anlatmamız gerekiyor.
Bugün yaşananlarla 27 Mayıs'ta yaşananlar bire bir aynı. Bugün atılan manşetlerle o gün atılanlar aynı. Bugün sözlernenlerin hepsi o gün Menderes için de söylendi. nbsp;
Allah'tan başka galip yoktur. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...