Bursa'da trafik kazası, 1 ölü 3 yaralı

/ Kaynak: CHA
Bursa'da trafik kazası, 1 ölü 3 yaralı

YAŞAM Haberleri  / CHA

Bursa'daki trafik kazasında, 22. dönem Bursa milletvekili olan Niyazi Pakyürek'in dayısı Sait Pakyürek yaşamını yitirdi.

Bursa–İzmir karayolunun İkizce köyü kavşağındaki trafik kazasında, 22. dönem Bursa milletvekili olan Niyazi Pakyürek'in dayısı Sait Pakyürek (74) yaşamını yitirdi.Kaza, saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Pakyürek, Orhaniye köyündeki yazlığında çalışan fayans ustasını Bursa'ya götürmek için 16 Z 2902 plakalı arabasıyla hareket etti. İkizce kavşağından ana yola çıktığı sırada, Balıkesir istikametinden gelen Ümit Oğuz Şengün yönetimindeki 26 SN 159 plakalı otomobil hızla arkadan çarptı. Yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra şarampole uçan arabada sıkışan Pakyürek, olay yerinde hayatını kaybetti. Hurda yığınına dönen ve adeta yarısı iç içe geçen arabada sıkışan fayans ustası ise Bursa Sivil Savunma Arama Kurtarma ekibinin yardımıyla kurtarıldı. Yaklaşık 30 metre sonra durabilen diğer arabadaki Ümit Oğuz Şengün ve Ülkü Türkoğlu da yaralandı. Yaralılar, Karacabey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sait Pakyürek'in yakınları, olay yerinde büyük üzüntü yaşadı.Bu arada İkizce köyü kavşağında devamlı kazalar yaşandığını söyleyen köylüler, önlem alınmasını istedi. Kazayla ilgili soruşturma, Karacabey Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatıldı.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...