Rafa Benitez, 'Hamsik Bale'den değerli'

Rafa Benitez, 'Hamsik Bale'den değerli'

SPOR Haberleri

Rafael Benitez'den ilginç Gareth Bale çıkışı. İspanyol teknik adam Bale transferi üzerinden kendi oyuncusuna gönderme yaptı.

Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez, kendi oyuncusu Marek Hamsik'in Real Madrid'in flaş transferi Gareth Bale'den daha değerli olduğunu söyledi. İspanyol teknik adam Mediaset'e yaptığı açıklamada, "Bale Real Madrid'in ödediği 91 milyon avroya değer mi? Bu transfer pazarında belli kulüpler bazı büyük futbolcular için ortaya çıkıyor, parayı ödüyor ve oyuncuyu alıp gidiyor" şeklinde konuştu. Gareth Bale'in 91 milyon avro ettiği yerde Marek Hamsik'e değer biçilemeyeceğini söyleyen Rafa Benitez, kulüpte kimsenin Slovak futbolcunun satılmasını istemediğini söyledi. Benitez'in bu ilginç çıkışı, ister istemez "acaba Hamsik'i pazarlamak mı istiyor" sorularını da akla getirdi. 2007-2008 sezonundan bu yana Napoli formasını başarıyla giyen 26 yaşındaki Hamsik, bu sezona da müthiş bir başlangıç yaparak oynadığı iki lig maçında rakip fileleri dört kez havalandırdı.(Eurosport)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...