Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hido'dan eski kaptanı İbrahim Kutluay'a sert cevap

Hido'dan eski kaptanı İbrahim Kutluay'a sert cevap

SPOR Haberleri

Hidayet düzenlenen basın toplantısında İbrahim Kutluay'ı kastederek özür beklediklerini açıkladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'in Antrenör Tanjevic'in istifasını kabul edeceklerini açıkladığı basın toplantısında söz alan Hidayet Türkoğlu, Türk halkına desteklerinden ötürü teşekkür ederken kendilerini ağır bir dille eleştiren eski milli oyuncu İbrahim Kutluay'a isim kullanmadan yanıt verdi.mHidayet şöyle konuştu: "Biz her türlü eleştiriye açığız. Bunlara saygı duyuyoruz ama yapıcı olmalı, kırıcı olmamalı. Kendi içimizde de eleştiri yapıyoruz. Bize en çok . Oyuncu kalitesi olarak baktığımızda, bizden daha düşük kalitedeki takımlar şu an orada, biz ise buradayız.kırılması gereken Türk halkıdır. Her çağrıldığımda buraya ilk koşacak insan ben olurum. Bu takıma kaptanlık yapan kişinin yaptığı kötü yorumlar, tüm arkadaşlarımızı üzmüştür. İnşallah o da özür diler. Gerçekten üzüntülüyüz"


İBRAHİM KUTLUAY NE DEMİŞTİ?
A Milli Basketbol Takımı 'nın Avrupa Şampiyonası'na erken havlu atmasına eski milli oyuncu İbrahim Kutluay da tepki göstermişti.
İşte Kutluay'ın açıklamalarından satırbaşları: "Slovenya'da bir rezalet sergilendi. Biz bu muyuz? Yoldan 10 kişi çevirsen amiyane tabirle böyle mücadele eilir mi? Böyle basketbol oynanır mı? Ben bugün gerçekten eski bir milli basketbolcu, bu takımın eski kaptanı olarak söylüyorum ben bile çok utandım. Biz çok abartılmışız. Medyamız bizi çok abartmış. Nowitzki örneğini veriyoruz hep. Adam orada da oynuyor, milli maç ta da. Adam takımını bir tarafa çekiyor. Bizimkiler ise milli maçlarda takımımızı aşağıya çekiyor. Daha hiçbir şey demiyorum...
Mahalleden 10 kişi getirsen bu kadar kötü oynamaz NBA'de oynamakla bir şey olmuyor. Asıl önemli olan milli takımdır. Liderlik eline gelen her top ile şut atmak, bencil oynayıp her hücumu zorlamak değildir.
Enes Kanter'in Amerika'dan Milli takım için hahaha diye tweet atması çok büyük terbiyesizliktir."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...