Real Madrid'ten Selçuk İnan sevinci

/ Kaynak: DHA
Real Madrid'ten Selçuk İnan sevinci

SPOR Haberleri  / DHA

Selçuk İnan'ın sakatlığı Real Madrid'i sevindirdi. Madrid kulübü, Selçuk'un sağlık durumunu yakından takip etmeye başladı.

Bir teknik heyet de Galatasaray-Medical Park Antalyaspor karşılaşmasını izleyecek. Real Madrid kulübüne yakınlığı ile bilinen Marca gazetesi, Selçuk için Galatasaray'ın ofansif futboldaki beyni tabirini kullandı ve bu oyuncunun Real Madrid karşısında oynamaması halinde Galatasaray'ın büyük bir kayba uğrayacağını ileri sürdü. Selçuk İnan'ı milli takımın Romanya galibiyetinin mimarlarından biri olarak da gösteren gazete, bu futbolcunun sakatlığının geçip Madrid maçına yetiştirilmesi için Galatasaray'ın seferber olduğunu belirtti. Marca gazetesi, Selçuk'un futbolunu Barcelona'da forma giyen Xabi'nin futboluna benzeterek, "Galatasaray'da orta sahanın dinamosu Selçuk" yakıştırması yaptı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...