Tartıştığı arkadaşını 12 yerinden bıçakladı

Tartıştığı arkadaşını 12 yerinden bıçakladı

YAŞAM Haberleri

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir kişi, tartıştığı arkadaşını 12 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Kocaçeşme Mahallesi 63. Sokak No:11 adresinde ikamet eden Haydar Güngör (46), arkadaşı R.A (41) ile henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonucu iddiaya göre R.A, arkadaşı Haydar Güngör'ü 12 yerinden bıçaklayıp olay yerinden kaçtı. Haydar Güngör'e ait evin hemen kapısında yaşanan olayı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Güngör, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Güngör'ün cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurulu'na gönderildi.


POLİS R.A.'YI YAKALADI
Öte yandan, olay sonrası kayıplara karışan R.A, polis ekiplerinin başarılı takibi sonucu yakalandı. Polis, cinayette kullanılan bıçağı da ele geçirdi. Yakalandıktan sonra Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen R.A'nın burada ifade vermediği ve susma hakkını kullandığı öğrenildi. R.A'nın bugün Salihli Adliyesi'nde savcılığa sevk edileceği belirtildi. R.A'nın 1.27 promil alkollü olduğunu da tespit edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...