Türkoğlu'ndan Kutluay'a, 'İnşallah abilik yapıp o da özür diler'

/ Kaynak: CHA
Türkoğlu'ndan Kutluay'a, 'İnşallah abilik yapıp o da özür diler'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / CHA

Türkoğlu, isim vermeden milli takımda kaptanlık yapmış eski basketbolcu Kutluay'ın açıklamalarına yönelik, 'İnşallah abilik yapıp o da özür diler' dedi.

Milli takıma çağrıldığında ilk koşacak kişinin kendisi olduğunu dile getiren Hidayet Türkoğlu, isim vermeden milli takımda kaptanlık yapmış eski basketbolcu İbrahim Kutluay'ın açıklamalarına yönelik de şu ifadeleri kullandı: "Bu takıma kaptanlık yapan kişinin yaptığı kötü yorumlar, tüm arkadaşlarımızı üzmüştür. İnşallah abilik yapıp o da özür diler. Gerçekten üzüntülüyüz. Oyuncu kalitesi olarak baktığımızda, bizden daha düşük kalitedeki takımlar şu an orada, biz ise buradayız." İbrahim Kutluay, Slovenya'da yapılan şampiyonanın sonunda milli takıma yönelik, ""Slovenya'da bir rezalet sergilendi. Yoldan 10 kişi çevirsen böyle mücadele edilir mi? Böyle basketbol oynanır mı? Ben bugün gerçekten eski bir milli basketbolcu, bu takımın eski kaptanı olarak söylüyorum, çok utandım. Biz çok abartılmışız. Medyamız bizi çok abartmış. Nowitzki örneğini veriyoruz hep. Adam orada da oynuyor, milli maçta da. Adam takımını bir tarafa çekiyor. Bizimkiler ise milli maçlarda takımımızı aşağıya çekiyor. Daha hiçbir şey demiyorum." eleştirilerde bulunmuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...