Kramp geçirten soru

/ Kaynak: CHA
Kramp geçirten soru

SPOR Haberleri  / CHA

Harun Erdenay, Tanjevic'in istifasıyla ilgili düzenlenen basın toplantısında bir soruya, ayağına giren kramp nedeniyle bir süre cevap veremedi.

A Milli Basketbol Takımı Menajeri Harun Erdenay, Tanjevic'in istifasıyla ilgili düzenlenen basın toplantısında kendisine yöneltilen bir soruya, ayağına giren kramp nedeniyle bir süre cevap veremedi. nbsp;Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen basın toplantısına TBF Başkanı Turgay Demirel, Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, Milli Takımlar Teknik Direktörü Bogdan Tanjevic ve A Milli Takım Kaptanı Hidayet Türkoğlu'nun yanı sıra TBF Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte TBF yetkilileri ve çok sayıda medya mensubu katıldı. nbsp;Açıklamaların ardından soru cevap bölümüne geçildiğinde Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay'a bir soru yöneltildi. Erdenay, sorulan soruya cevap vereceği sırada ayağına kramp girmesi nedeniyle bir süre cevap veremedi. Erdanay'ın "Ayağıma kramp girdi" demesi ise solanda gülüşmelere neden oldu.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...