Hocası istedi, kadro dışı kaldı

Hocası istedi, kadro dışı kaldı

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig'e iddialı başlayan ekiplerden Tottenham'da golcü oyuncu Emmanuel Edebayor, menajer Andre Vilas Boas'ın kararıyla kadro dışı kaldı.

Tottenham'ın Togolu golcüsü Emmaneul Sheyi Adebayor'un kadro dışı kaldığı menajer Andre Vilas Boas tarafından açıklandı.Transfer döneminde Beşiktaş ile de adı anılan ancak mali konular nedeniyle Türkiye'ye gelemeyen Adebayor'un kişisel nedenlerle ülkesinden geç dönmesinin ardından Tottenham Reserve takımla çalışmalara katılacağı belirtildi.Portekizli menajer Boas, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Adebayor kişisel nedenlerden dolayı aramızda değil. Pazartesi gününe olmaması gerekiyordu ancak döndükten sonra benim kararımla rezerv takımla çalışmalar yapacak. Adebayor dolayısı ile Norwich maçında da kadroda olmayacak." sözlerini sarfetti.Boas ayrıca yeni transferlerden Chiriches'in çalışma iznini henüz alamadığı için Norwich maçında yer alamayacağını da ifade etti.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...