İllerarası Judo turnuvası bu sene Alaca'da düzenlenecek

/ Kaynak: CHA
İllerarası Judo turnuvası bu sene Alaca'da düzenlenecek

SPOR Haberleri  / CHA

Çorum'un Alaca ilçe Belediyesi'nin judo turnuvasının ilçede yapılması için yapılan çalışmalar neticesinde turnuvanın ilçede yapılması kararlaştırıldı.

28-29 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuvada süper minik, minik, yıldız, ümitler bay ve bayan kategorileri bulunuyor. Turnuvaya Çorum'un yanı sıra Ankara, Yozgat, Samsun, Sinop, Erzurum, Kırıkkale, Kastamonu, Giresun ve Çankırı illerinden takımlar katılacak. nbsp;Konuyla ilgili açıklama yapan Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, spora olan desteklerinin her zaman devam edeceğini belirtti. Alaca'nın önemli bir spor şehri olduğunu ifade eden Başkan Eyvaz, turnuvanın ilçede gerçekleştirilecek olmasının kendilerini mutlu ettiğini kaydetti. nbsp;Daha öncede illerarası Muay Thai Turnuvasını Alaca'da düzenlediklerini hatırlatan Eyvaz, iller arası judo turnuvasına katılacak olan takımları da en iyi şekilde Alaca'da ağırlayacaklarını söyledi. nbsp;


SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...