Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Euro 2020 yolunda Türkiye'ye güzel haber

Euro 2020 yolunda Türkiye'ye güzel haber

SPOR Haberleri

2020 Olimpiyat Oyunları ev sahipliği hakkı kazanamayıp büyük bir üzüntü yaşayan Türkiye'ye Euro 2020 için büyük bir müjde geldi

Geçtiğimiz hafta sonu Arjantin'de yapılan oylamada İstanbul'un Tokyo'ya geçilmesiyle 2020 Olimpiyat oyunlarına ev sahipliği hakkı kazanamayıp büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Türkiye'nin Euro 2020 umutları bir hayli arttı. Geçtiğimiz gün Türkiye Futbol Federasyonu heyetinin Euro 2020'nin yarı final ve final maçlarına ev sahipliği yapılması için resmi başvuruda bulunmasının ardından bu süreçteki en büyük rakip olarak görülen ülkelerden İngiltere'den gelen haber yüreklere su serpti. İngiltere'de yayın yapan Mail gazetesi, İngiltere Futbol Federasyonu'nun daha önce yarı final ve final maçları için yaptığı teklifi geri çekeceğini ancak grup maçları için yeni bir başvuruda bulunacağını iddia etti. Gazetede yer alan haberde ayrıca UEFA Başkanı Michel Platini'nin İstanbul'un Olimpiyatlar için yaptığı başvurunun reddedilmesi halinde Türkiye'nin Euro 2020 için yapacağı adaylık başvurusunu destekleyeceğini de habere ekledi. Öte yandan Almanya Futbol Federasyonu da İstanbul'un resmi başvuruyu yapmasının ardından final adaylığından çekildiğini açıklamıştı.(Vatan)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...