Aynı taksi plakasını 20 kişiye satmış

Aynı taksi plakasını 20 kişiye satmış

GÜNDEM Haberleri

Eyüp'te, bir otomotiv firması sahibi olan Mehmet C.'nin, onlarca kişiye aynı taksi plakasını sattıktan sonra kayıplara karıştığı iddia edildi.

Eyüp'te, bir otomotiv firması sahibi olan Mehmet C.'nin, onlarca kişiye aynı taksi plakasını sattıktan sonra kayıplara karıştığı iddia edildi. Dolandırıldıklarını söyleyen mağdurlar, Mehmet C'nin Eyüp'te bulunan dükkanına akın etti. nbsp;İddiaya göre, bir otomotiv firmasının sahibi olan Mehmet C., aynı taksi plakasını onlarca kişiye sattı. Şahıs daha sonra ortadan kayboldu. Durumu fark eden mağdurlar, Mehmet C.'nin iş yerine akın etti. Dolandırıldığını söyleyen Hüseyin Balcı, " Bu plakayı 20 kişiye satmış. Ortada bir plaka yok ama herkese satmış. Bu adama güvendik. 30 yıllık esnaf diye güvendik adama ve paramızı teslim ettik. Adam resmen olmayan plakayı sattı. Şikayette bulunduk. Bir şey çıkacağını zannetmiyorum. Dükkanında ki arabalara haciz gelecek. Bilmiyorum. Çok kötü durumdayım." diye konuştu. nbsp;Mağdurlar, kendilerine ait olan plakaların başkalarına da satılıp satılmadığını öğrenmek için firmanın camına plakalarını ve iletişim numaralarını yazdı. Mağdurların Mehmet C.'ye ait iş yeri önünde bekleyişi sürüyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...