İhale operasyonunda 55 kişi serbest

/ Kaynak: CHA
İhale operasyonunda 55 kişi serbest

YAŞAM Haberleri  / CHA

Çorum merkezli 7 ayrı ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 55 kişi sevk edildikleri mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Çorum merkezli 7 ayrı ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 55 kişi sevk edildikleri mahkeme tarafından serbest bırakıldı. nbsp;Çorum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, Çorum başta olmak üzere Ankara, Kayseri, Niğde, Karabük, Balıkesir ve Antalya illerinde faaliyet gösteren bazı şirketlerin ihaleye fesat karıştırdığı iddiasıyla eş zamanlı operasyon düzenlemiş ve aralarında Çorum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer, Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Günser Şirin, engelsiz yaşam müdürü, toplum merkezi müdürü, huzurevi müdürü, sevgi evleri müdür vekilinin de aralarında bulunduğu 25'i kamu görevlisi 30'u şirket çalışanı toplam 55 kişiyi gözaltına almıştı. nbsp;Şahıslar emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Haksız çıkar sağlamak, kamu kurum ve kuruluşlarını zarara uğratmak, resmi belgede sahtecilik yapmak suçlarından haklarında soruşturma açılan şüphelilerden 5'i kefaletle olmak üzere 55 kişi çıkartıldıkları mahkemece serbest bırakıldı. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...