Sağlık personeline levyeli saldırı

/ Kaynak: İHA
Sağlık personeline levyeli saldırı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Van'ın Gürpınar ilçesinde hasta almaya giden ambulansın önünü kesen magandalar, levyelerle saldırdıkları 2'si kadın 3 kişiyi hastanelik etti.

Edinilen bilgiye göre, Gürpınar ilçesinde doğum yapmak üzere olan kadını almaya giden 112 Acil Servisi'ne ait ambulansın önü, trafik magandaları tarafından kesildi. Ambulanstaki şoför ve yanındaki 2 kadın personeli levyelerle darp eden magandalar, olay yerinden uzaklaştı. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ambulans şoförü Bayram Lenk ile yanındaki acil tıp teknisyenleri Nazime Çiçek ve Bahar Aksoy müşahede altına alındı. Sağlık durumu ağır olan Bayram Lenk ve Nazime Çiçek yoğun bakıma alınırken, Bahar Aksoy ise serviste tedavi altına alındı.
"ŞOFÖR ARKADAŞIMIZIN HAYATİ TEHLİKESİ VAR"
Yaralı sağlık personellerini ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Acar, ekiplerinin yolda trafik taciziyle durdurulduğunu belirterek, "Maalesef 3 arkadaşımız darba maruz kalmış. Şoför ve bir acil tıp teknisyeni arkadaşımızda ciddi hasarlar var. Aldığımız bilgilerde arkadaşlarımız levye ve muştalarla darp edilmiş durumda. Şoför arkadaşımızın hayati tehlikesi var. Bir bayan arkadaşımızın kafasında ciddi hasarlar var. Bu olay tamamen bir trafik terörü, trafik magandalarının yaptığı bir darp olayıdır. Böyle bir olaya maruz kalmaktan dolayı üzüntü duyuyoruz. Sonuna kadar olayın takipçisi olacağız. Saldırganların 2 kişi olduğunu öğrendik. Levye ve muştalarla personelimize ve ambulansa saldırmışlar. Jandarma soruşturma başlattı. İnşallah zanlılar kısa sürede yakalanarak hesabı sorulur" dedi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...