Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gaziantepspor tam kadro çalıştı

/ Kaynak: İHA
Gaziantepspor tam kadro çalıştı

SPOR Haberleri  / İHA

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Yapılan son antrenmana sakatlıkları geçen, milli takımlarda bulunan ve transferleri tamamlanan futbolcuların tamamı katıldı. Akşam saatlerinde Kamil Ocak Stadyumunda teknik direktörümüz Bülent Uygun ve yardımcılarının yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleri ile başladı.

Antrenmanın ana bölümünde ise futbolcular teknik ve taktik ağırlıklı çalıştı. İlk olarak yarı sahada maç yapan futbolcuların hırslı oldukları gözlendi. Sakatlıkları geçen, milli takımda bulunan futbolcular ve transfer işlemleri tamamlanan bütün futbolcuların tamamının antrenmana katıldı. Daha sonra iki grubu ayrılan futbolcular şut çalışması ve taktik çalışmalarına katıldı, katıldığı istasyon çalışmaları ile dar alanda ve yarı alanda çift oyun çalışmaları yapıldı. Bu sırada hafif sakatlıkları bulunan Uğur Kavuk, Kemal Tokak ve Koray Öztürk takımdan ayrı doktor ve Fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...