Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Maliye Bakanı Şimşek, Batman'da

/ Kaynak: AA
Maliye Bakanı Şimşek, Batman'da

GÜNDEM Haberleri  / AA

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gercüş ilçesine bağlı Vergili köyünde düzenlenen Seyyid Bilal'i anma etkinliklerine katıldı.

Şimşek, Vali Vekili Mustafa Adil Tekeli, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve çok sayıda partili ile Seyyid Bilal'in türbesini ziyaret etti. Şimşek, kalabalık nedeniyle türbeye güçlükle ulaştı. Türbede dua eden Şimşek, vatandaşların ve köyün ileri gelenlerinin sorunlarını dinledi. nbsp;Şimşek, ülkenin refahı, selameti, birliği, beraberliği ve kardeşliği, huzuru ve bölge barışı için dua ettiğini söyledi. Seyyid Bilal Türbesi'nin önemli bir türbe olduğuna dikkati çeken Şimşek, Seyyid Bilal'in toplumda çok rağbet gören, değer verilen ve binlerce kişinin ziyaret ettiği, gönlünde taht kurduğu, çok önemli bir şahsiyet olduğunu belirtti. Türbenin çevre düzenlemesinin yapılması gerektiğini kaydeden Şimşek, "Altyapı ile bu önemli şahsiyete yakışır birtakım düzenlemeler yapmamız gerektiği ortada. Bu nedenle köyün ileri gelenleri, alimleri ile bir araya gelerek onları dinledik. İmkanlar çerçevesinde ülkemizin bu güzel köşesini imar edip, burayı ziyaretçilere yakışır bir yer yapacağız" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...